Middenschool Campus Kompas te Wetteren Middenschool Campus Kompas te Wetteren Middenschool Campus Kompas te Wetteren Middenschool Campus Kompas te Wetteren

Campus Kompas Middenschool
Tel.: 09/365.60.25
Fax: 09/365.60.31
middenschool@campuskompas.be

Overzicht blog berichten
31/01/2014

Groot succes voor Actuaquiz Campus Kompas

Gepost door Kurt Rasschaert

Groot succes voor Actuaquiz Campus Kompas

Op vrijdag 31 januari streden een 70 tal leerlingen om de titel van beste krantenlezer tijdens de actuaquiz van Campus Kompas Middenschool. Dankzij de actie kranten in de klas konden de leerlingen van de derde graad van Campus Kompas Basisschool, Leefschool Oosterzele en Leefschool Eureka gedurende twee weken alle Vlaamse kranten gratis in hun klas lezen.

Uit deze kranten kwamen alle vragen die tijdens de actuaquiz gesteld werden. De 7 ronden (binnenland, buitenland, sport, TV-media, weetjes, muziek en frontpagina) en de twee fotoronden zorgden er voor dat de strijd tussen de 16 deelnemende ploegen tot op het einde spannend bleef. Uiteindelijk wonnen JJ&NC van Leefschool Eureka met een fantastische score van 89 op 100. De leerlingen en hun leerkrachten genoten van deze leuke namiddag en kijken nu al uit naar de volgende editie van de Actuaquiz van Campus Kompas.

Meer foto's