Middenschool Campus Kompas te Wetteren Middenschool Campus Kompas te Wetteren Middenschool Campus Kompas te Wetteren Middenschool Campus Kompas te Wetteren

Campus Kompas Middenschool
Tel.: 09/365.60.25
Fax: 09/365.60.31
middenschool@campuskompas.be

Overzicht blog berichten
9/09/2013

Leerlingen maakten kennis met elkaar.

Gepost door Toon Lapage

Leerlingen maakten kennis met elkaar.

De leerlingen van het eerste jaar Campus Kompas Middenschool gingen vorige week op kennismakingstweedaagse naar jeugdherberg De Valk in Laarne. De bedoeling van deze tweedaagse is dat de leerlingen elkaar en hun leerkrachten beter leren kennen.

De tweedaagse start met een fietstocht van de school richting De Valk. Bij aankomst hebben de leerlingen hun kamer klaargemaakt voor de nacht en hierna starten de eerste kennismakingsspelletjes van het “Campus Kompas Spel”. De bedoeling van deze spelletjes is dat de leerlingen met elkaar leren omgaan en elkaar beter leren kennen. In de namiddag zijn de leerlingen naar de paardenmelkerij geweest (’t Kattenheye) waar ze mochten proeven van de paardenmelk. Om de eerste dag goed af te sluiten hebben de leerkrachten samen met de leerlingen een fantastische fuif gehouden. Vrijdagmorgen en -namiddag hebben we de laatste spelletjes afgewerkt van het “Campus Kompas Spel”. Tot grote spijt van vele leerlingen zijn we niet met de fiets teruggekeerd naar school, maar wel met de bus. Het onweer op vrijdagmiddag zorgde ervoor dat het niet mogelijk was om met de fiets terug te keren naar school. Maar desondanks het onweer was het een fantastische tweedaagse!

Meer foto's