Middenschool Campus Kompas te Wetteren Middenschool Campus Kompas te Wetteren Middenschool Campus Kompas te Wetteren Middenschool Campus Kompas te Wetteren

Campus Kompas Middenschool
Tel.: 09/365.60.25
Fax: 09/365.60.31
middenschool@campuskompas.be

Overzicht blog berichten
5/05/2013

Opencampusdag afgelast! Nieuwe afspraak op 1 juni...

Gepost door K. Reubrecht - directeur

Opencampusdag afgelast! Nieuwe afspraak op 1 juni...

Naar aanleiding van de treinramp, hebben de directies van Campus Kompas beslist om de opencampusdag van zaterdag 4 mei af te gelasten. De meeste activiteiten vonden buiten plaats en we wilden geen risico's nemen.

Via de sociale media werden ge´nteresseerden op de hoogte gebracht. Een deel van de BBQ werd naar de brandweerkazerne gebracht aan de Zuiderdijk, zo hebben de hulpverleners iets te eten. De opencampusdag wordt verplaatst naar zaterdag 1 juni. Langs deze weg willen we alle leerkrachten en medewerkers van WOGO die vandaag de handen uit de mouwen staken, van harte bedanken voor hun bijdrage! De leerlingen die zich vandaag in Campus Kompas wilden inschrijven, zijn welkom op zaterdag 1 juni voor een gesprek en een rondleiding. Wie die dag niet vrij is, kan een afspraak maken via middenschool@campuskompas.be of op het nummer 09 365 60 25. We maken graag tijd voor u vrij.