Middenschool Campus Kompas te Wetteren Middenschool Campus Kompas te Wetteren Middenschool Campus Kompas te Wetteren Middenschool Campus Kompas te Wetteren

Campus Kompas Middenschool
Tel.: 09/365.60.25
Fax: 09/365.60.31
middenschool@campuskompas.be

Overzicht blog berichten
1/02/2013

Gedichtendag in 1AB

Gepost door Jelle Dejonckheere

Gedichtendag in 1AB

Gedichtendag is altijd leuk maar als sommigen dit horen krijgen ze jeuk. Bij de meeste leerlingen van 1 AB was dit zo niet, velen waren zelfs al bezig met het schrijven van een lied. Om jullie niet te vervelen, hier enkele voorbeelden.

Kasper Gossye: Liefde Liefde kan je moeilijk uitleggen een verslaving waar niemand iets aan kan doen. Het grote antwoord is een ja of een nee... De beste dag van je leven of de slechtste... Tot je die ene andere vindt. Die iemand die zo goed bij je past dat je hem of haar nooit meer kwijt wil. Brent De Clercq: De dood De dood, wat gebeurt er dan? Beland je in een sloot? De dood, wat gebeurt er dan? Beland je in de goot? Geen mens zal het weten, totdat je dood zal heten. Ach ja, wat maakt het uit, het leven is kort dus verdien nog een duit. Kimberly Broucke: Dieren De ene is bruin, de ander is wit de ene eet fruit, de ander een pit. Een vis heeft schubben, een hond een vacht de ene is ruw, de ander zacht. Sommige vliegen in het licht, andere in de nacht. Dieren hebben een hele goede reuk, ontken het maar niet: Dieren zijn leuk. Melissa Lippevelde Alles wordt zwart Alles staat stil, zelfs mijn hart. Ik ga je missen, je zal me uit jouw leven moeten wissen. Ik heb fouten begaan, maar dat is het verleden voortaan. Het spijt me dat ik je dit aandoe, maar ik ben heel erg moe. Ik ga voor eeuwig slapen Dus ga ik je laten.

Meer foto's