Middenschool Campus Kompas te Wetteren Middenschool Campus Kompas te Wetteren Middenschool Campus Kompas te Wetteren Middenschool Campus Kompas te Wetteren

Campus Kompas Middenschool
Tel.: 09/365.60.25
Fax: 09/365.60.31
middenschool@campuskompas.be

Overzicht blog berichten
8/09/2012

Campus Kompas Middenschool ging op kennismakingstweedaagse

Gepost door Kurt Rasschaert

Campus Kompas Middenschool ging op kennismakingstweedaagse

De leerlingen van het eerste jaar van Campus Kompas Middenschool Wetteren gingen op kennismakingstweedaagse naar jeugdherberg De Valk in Laarne. Deze kennismakingstweedaagse helpt de nieuwe leerlingen om elkaar en hun leerkrachten te leren kennen.

Na een fietstocht langs verkeersveilige wegen, speelden de leerlingen allerlei spelletjes of voerden ze welbepaalde opdrachten uit. Deze activiteiten hadden maar één doel: de sociale vaardigheden van de leerlingen testen om elkaar beter te leren kennen en begrijpen. De leerlingen bezochten eveneens een paardenmelkerij en de eerste avond werd afgesloten met een spetterende fuif. het feit dat het leerlingenaantal met meer dan 10 % steeg, bewijst dat Campus Kompas Middenschool Wetteren duidelijk in de lift zit of zoals een nieuwe leerling het passend zei:” Ik heb nooit geweten dat een school en haar leerkrachten zo tof konden zijn.”

Meer foto's