Middenschool Campus Kompas te Wetteren Middenschool Campus Kompas te Wetteren Middenschool Campus Kompas te Wetteren Middenschool Campus Kompas te Wetteren

Campus Kompas Middenschool
Tel.: 09/365.60.25
Fax: 09/365.60.31
middenschool@campuskompas.be

Overzicht blog berichten
9/09/2018

Kennismakingstweedaagse was een groot succes

Gepost door Toon Lapage

Kennismakingstweedaagse was een groot succes

Dit jaar was de kennismakingstweedaagse voor onze eerstejaars in één woord te omschrijven: “fantastisch!”. Naar jaarlijkse gewoonte gaan we met de nieuwe leerlingen op tweedaagse uitstap naar Laarne. Dit is de unieke kans voor de nieuwe eerstejaars om elkaar en de leerkrachten beter te leren kennen. Hoe dit verliep?! Dat leest u hieronder!

Donderdagochtend verzamelden we op Campus Kompas om samen met de fiets te vertrekken richting De Valk in Laarne. Na een fietstocht van ongeveer een klein uurtje kwamen we veilig en wel aan. Op het domein van de jeugdherberg startten we met het legendarische “Campuskompasspel”. Dit is een tornooi waar de leerlingen in groepsverband 2 dagen aan deelnemen. Na de middag sprongen we opnieuw op onze fiets om een bezoek te brengen aan de paardenmelkerij “ ’t Kattenheye”. Daar kregen de leerlingen onder andere de kans om de heerlijke paardenmelk en de ijsjes gemaakt van paardenmelk te proeven. Een bezoekje aan de mooie paarden mocht uiteraard ook niet ontbreken. De apotheose van de dag moest echter nog komen voor onze leerlingen: ze werden nog getrakteerd op een spetterende fuif! Vrijdagochtend waren de oogjes iets kleiner, maar de leerlingen hadden nog voldoende energie om het heuse “Campuskompasspel” tot een goed einde te brengen. Iedereen deed zijn uiterste best en kreeg de kans om zijn/haar talenten bij één van de disciplines in de verf te zetten. Met een rugzak vol boeiende verhalen en een heleboel nieuwe vrienden vertrokken we vrijdagmiddag opnieuw richting Campus Kompas. De leerlingen én leerkrachten zijn klaar voor hun nieuwe schooljaar samen op Campus Kompas!

Meer foto's