Middenschool Campus Kompas te Wetteren Middenschool Campus Kompas te Wetteren Middenschool Campus Kompas te Wetteren Middenschool Campus Kompas te Wetteren

Campus Kompas Middenschool
Tel.: 09/365.60.25
Fax: 09/365.60.31
middenschool@campuskompas.be

Overzicht blog berichten
18/03/2018

Zilver en brons voor onze sportievelingen

Gepost door Pieter De Neef

Zilver en brons voor onze sportievelingen

Onze school vaardigde 2 ploegen af op het kwalificatietornooi van Olympic Moves in de Blaarmeersen in Gent. We hadden een meisjesploeg in het softbaltornooi en een jongensploeg in het voetbaltornooi. De meisjes startten met een nederlaag tegen de latere winnaar wegens de grote foutenlast bij het afslaan (de scheidsrechter zijn scheenbeen heeft het ondervonden). Tijdens de tweede match ging deze foutenlast weg en na een spannende match konden de meisjes een gelijkspel afdwingen.

De laatste match moest ruim gewonnen worden om via het puntensaldo tweede te worden. Na een goede match kon ruim genoeg gewonnen worden om de tweede plaats in het tornooi te bezetten. Proficiat meisjes!! De jongens gingen van start in het voetbaltornooi. We zaten in een poule met nog 4 andere scholen. De andere scholen werden één voor één opzijgezet door onze jongens met een mooi doelpuntensaldo van 18 gemaakte goals en slechts eentje tegen. Door deze mooie prestaties stootten ze door naar de halve finales waar KTA Gistel de tegenstander was. De tegenstander bleek echter veel te sterk en een nederlaag kon niet vermeden worden. Daardoor moesten onze jongens het in de kleine finale voor plaats 3 & 4 opnemen tegen een tegenstander waar we in onze reeks al hadden tegen gespeeld. Opnieuw konden onze jongens de overwinning vieren waardoor ze de 3de plaats in het tornooi behaalden. Proficiat!!

Meer foto's