Middenschool Campus Kompas te Wetteren Middenschool Campus Kompas te Wetteren Middenschool Campus Kompas te Wetteren Middenschool Campus Kompas te Wetteren

Campus Kompas Middenschool
Tel.: 09/365.60.25
Fax: 09/365.60.31
middenschool@campuskompas.be

Overzicht blog berichten
24/02/2018

Openlesdag

Gepost door Directie

Openlesdag

Op zaterdag 24 februari 2018 nodigt Campus Kompas alle leerlingen uit om 9 uur voor een openlesvoormiddag. Zo maken leerlingen in ‘real time’ kennis met het secundair onderwijs. Voor ouders is er een informatiesessie en rondleiding voorzien.

Omdat wij graag een idee hebben van het aantal aanwezige leerlingen op deze voormiddag, vragen wij u om vooraf in te schrijven. Dit kan door te mailen naar middenschool@campuskompas.be. Zonder inschrijving bent u uiteraard ook welkom! De Opendeurdag (doorlopend rondleidingen voor ouders en leerlingen) vindt plaats op zaterdag 26 mei (14 uur – 18 uur). U wenst meer informatie over onze school, maar u bent verhinderd tijdens deze momenten? Geen probleem! Wij maken graag tijd voor u vrij op een ander moment. Een individuele afspraak kan steeds worden gemaakt via middenschool@campuskompas.be of telefonisch (09/365 60 25).