Middenschool Campus Kompas te Wetteren Middenschool Campus Kompas te Wetteren Middenschool Campus Kompas te Wetteren Middenschool Campus Kompas te Wetteren

Campus Kompas Middenschool
Tel.: 09/365.60.25
Fax: 09/365.60.31
middenschool@campuskompas.be

Overzicht blog berichten
23/03/2016

Scholen morgen open

Gepost door Karin Reubrecht

Scholen morgen open

De vreselijke gebeurtenissen vandaag in Brussel hebben ons allemaal erg geraakt. Uiteraard ook de leerlingen. Toch willen we zo veel mogelijk paniek vermijden.

Volgens de nu beschikbare informatie, zijn er geen indicaties dat scholen geviseerd worden. Dat betekent dat scholen tot nader order morgen gewoon open zijn. De Nationale Veiligheidsraad komt later vandaag wel nog samen. Mocht dat leiden tot aangepaste maatregelen, verneem je dat meteen via Smartschool. Onderwijsminister Hilde Crevits vraagt om tot nader order enkele voorzorgsmaatregelen in acht te nemen en extra waakzaam te zijn. Voor onze school betekent dat concreet het volgende: Toegang en toezicht We beperken het aantal personen die sleutels tot de schoolgebouwen bezitten tot een strikt minimum. We zijn bijzonder alert voor personen die niet thuishoren op school. We laten op het schoolterrein dan ook enkel mensen binnen die er effectief moeten zijn. We vragen u als ouder om de komende dagen niet onnodig op de school te komen. Het aantal toegangen tot de school wordt beperkt en de schoolpoort zal ook zo veel mogelijk gesloten blijven. Activiteiten Alle buitenschoolse activiteiten worden afgelast en herpland op een latere dag. Communicatie Wij praten op school op een open manier met de leerlingen over de gebeurtenissen. Misschien zal uw kind ook thuis daarover willen praten.