Middenschool Campus Kompas te Wetteren Middenschool Campus Kompas te Wetteren Middenschool Campus Kompas te Wetteren Middenschool Campus Kompas te Wetteren

Campus Kompas Middenschool
Tel.: 09/365.60.25
Fax: 09/365.60.31
middenschool@campuskompas.be

Overzicht blog berichten
22/03/2016

Bezoek Zoo van Antwerpen

Gepost door Toon Lapage

Bezoek Zoo van Antwerpen

Maandag 21 maart, afspraak om 8 uur aan het station. Onze leerlingen van het 1e en 2e middelbaar (2de: enkel degene die niet naar Parijs zijn) stapten op de trein richting Antwerpen voor een toffe en leerrijke dag in de Zoo van Antwerpen. Het zonnetje was maar matig van de partij maar dit kon de sfeer zeker niet bederven.

De dag startte met een rondleiding, begeleid door een professionele gids. Tijdens deze rondleiding kregen de leerlingen specifieke informatie over de aanpassingen van de dieren inzake hun eetgewoonten, de soort huidbedekking en de daarbij horende functie, de aanpassingen van diersoorten aan hun levenswijze, … Na een uurtje luisteren en observeren, mochten de leerlingen op hun eigen tempo de Zoo verkennen. Het werd een boeiende en leerrijke dag. Moe, maar met een tevreden gevoel stapten we omstreeks 16 uur terug op de trein richting Wetteren. Bekijk zeker eens de foto’s!

Meer foto's