Middenschool Campus Kompas te Wetteren Middenschool Campus Kompas te Wetteren Middenschool Campus Kompas te Wetteren Middenschool Campus Kompas te Wetteren

Campus Kompas Middenschool
Tel.: 09/365.60.25
Fax: 09/365.60.31
middenschool@campuskompas.be

Overzicht blog berichten
6/03/2016

Actuaquiz op Campus Kompas GO! middenschool Wetteren

Gepost door Kurt Rasschaert

Actuaquiz op Campus Kompas GO! middenschool Wetteren

Op vrijdag 4 maart ging de jaarlijkse actuaquiz voor leerlingen van de derde graad basisonderwijs door in Campus Kompas GO! middenschool Wetteren. De opzet van deze quiz is om leerlingen actief naar de actualiteit te laten kijken. Er namen dit jaar 16 ploegen deel uit drie omliggende scholen: Campus Kompas, Eureka en Leefschool Oosterzele.

De bijna 70 leerlingen genoten van een leuke, vlotte quiz. De winnaars, die de wisselbeker voor een jaar mee naar hun klas mochten nemen, kwamen uit Leefschool Oosterzele.Organisator Kurt Rasschaert: “Dankzij de actie Kranten in de klas, kunnen de leerlingen gedurende twee weken alle Vlaamse kranten gratis lezen. Uit die kranten komen dan alle vragen van onze quiz. De leerlingen hebben telkens de keuze uit drie mogelijke antwoorden. Dit jaar was het zo spannend dat de schiftingsvraag de uiteindelijke winnaars moest aanduiden. De juffen van de deelnemende ploegen waren zo enthousiast dat ze nu al vroegen om volgende jaar opnieuw deze quiz te organiseren.”

Meer foto's