Middenschool Campus Kompas te Wetteren Middenschool Campus Kompas te Wetteren Middenschool Campus Kompas te Wetteren Middenschool Campus Kompas te Wetteren

Campus Kompas Middenschool
Tel.: 09/365.60.25
Fax: 09/365.60.31
middenschool@campuskompas.be

Overzicht blog berichten
20/02/2016

20 februari 2016 - Openlesdag - 1ste graad secundair onderwijs

Gepost door Karin Reubrecht

20 februari 2016  - Openlesdag - 1ste graad secundair onderwijs

In het secundair onderwijs starten na de veilige haven van de basisschool is een belangrijk moment. Het is immers een scharnier qua leeftijd en ontwikkeling, maar ook qua didactische aanpak. Het aanbieden van een boeiende en emotioneel veilige leeromgeving is dan ook zeer belangrijk. Klik hier om de sfeer op te snuiven van editie 2015.

Campus Kompas biedt deze veilige leeromgeving aan dank zij een uitgebouwde leerling- en leerbegeleiding. Onze school gaat eveneens aan de slag met de capaciteiten, talenten en interesses van alle kinderen zodat ze aan het einde van de 1ste graad een verantwoorde studiekeuze kunnen maken. Op zaterdag 20 februari 2016 nodigt Campus Kompas alle leerlingen uit voor een openlesvoormiddag. Zo maken leerlingen uit het 6de leerjaar in ‘real time’ kennis met het secundair onderwijs. Voor ouders zijn er doorlopend infosessies voorzien om het vernieuwend aanbod van onze brede 1ste graad toe te lichten. Er is tevens mogelijkheid tot pré-inschrijving. Ter info: de openlesdag gaat door in het gebouw Vijverstraat 31A / Inschrijven voor deze lesdag via telefoon of mail is wenselijk, maar is niet verplicht. Doorlopend voor ouders van 9 uur tot 12.30 uur rondleidingen en infomomenten.