Middenschool Campus Kompas te Wetteren Middenschool Campus Kompas te Wetteren Middenschool Campus Kompas te Wetteren Middenschool Campus Kompas te Wetteren

Campus Kompas Middenschool
Tel.: 09/365.60.25
Fax: 09/365.60.31
middenschool@campuskompas.be

Overzicht blog berichten
19/11/2015

Talentacademie Campus Kompas Middenschool van start

Gepost door Kurt Rasschaert

Talentacademie Campus Kompas Middenschool van start

Op donderdag 19 november was Basisschool de Zonnebloem uit Kalken, de eerste school die dit schooljaar kwam kennismaken met de Talentacademie van Campus Kompas Middenschool Wetteren.

De leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar kregen op Campus Kompas les in lokalen die ze niet gewend waren. Zo onderzochten ze braakballen in een echt laboratorium, programmeerden ze zelf een computergame in de computerklas en leerden ze alles over de techniek van een fiets in het atelier. De leerlingen vonden het een unieke ervaring en beleefden een zeer leuke schooldag. Directeur Karin Reubrecht: “De bedoeling van onze Talentacademie is om de Basisscholen de kans te laten om gebruik te maken van de lokalen die ze zelf niet ter beschikking hebben. De lessen worden gegeven door leerkrachten van de Middenschool. Zo kunnen we de collega’s van de Basisscholen ook helpen om al hun einddoelen te bereiken en ervaren de leerlingen al eens hoe het er aan toe gaat in het Secundair onderwijs”

Meer foto's