Middenschool Campus Kompas te Wetteren Middenschool Campus Kompas te Wetteren Middenschool Campus Kompas te Wetteren Middenschool Campus Kompas te Wetteren

Campus Kompas Middenschool
Tel.: 09/365.60.25
Fax: 09/365.60.31
middenschool@campuskompas.be

Overzicht blog berichten
1/09/2015

Vlotte start op Campus Kompas Middenschool

Gepost door Kurt Rasschaert

Vlotte start op Campus Kompas Middenschool

Ondanks het mindere weer startte het nieuwe schooljaar op Campus Kompas Middenschool veelbelovend. Zoals de voorbije jaren steeg het leerlingenaantal. In het tweede jaar kwamen er twee nieuwe richtingen bij, Sociaal Technische Vaardigheden en Elektro Technische Vaardigheden.

Directeur Karin Reubrecht: “Na ons nieuw computerlokaal dat in februari geopend is, hebben we nu twee nieuwe werkplaatsen. Met deze twee nieuwe werkplaatsen zijn al onze lokalen vernieuwd. Alle lokalen zijn nieuw geverfd en beschikken allemaal over een beamer om de lessen echt interactief te kunnen laten verlopen. De school investeerde ook in de aankoop van extra i-pads.” Wie aan de Noordlaan passeerde kon ook niet naast de nieuwe speelheuvels en het amfitheater kijken. “De bedoeling is om de verveling bij de leerlingen tijdens de pauzes tegen te gaan, door ze te laten ravotten op de speelheuvels. Er zijn ook knusse plakjes voorzien om rustig bij te praten. Dit alles in combinatie met onze voetbalkooi moet er voor zorgen dat alle leerlingen zich echt goed voelen op onze school” zegt de directeur.

Meer foto's