Middenschool Campus Kompas te Wetteren Middenschool Campus Kompas te Wetteren Middenschool Campus Kompas te Wetteren Middenschool Campus Kompas te Wetteren

Campus Kompas Middenschool
Tel.: 09/365.60.25
Fax: 09/365.60.31
middenschool@campuskompas.be

Overzicht blog berichten
7/02/2015

Openlesdag 1ste graad

Gepost door K Reubrecht - directeur

Openlesdag 1ste graad

Zaterdag 7 februari 2015 - van 9 uur (stipt) tot 12.30 uur OPENLESDAG voor 1ste jaar Secundair Onderwijs met lesmomenten Latijn, Engels, Techniek, Wetenschappelijk Werk & Economie.

Geachte ouders, Beste leerling In het secundair onderwijs starten na de veilige haven van de basisschool is een belangrijk moment. Het is immers een scharnier qua leeftijd en ontwikkeling, maar ook qua didactische aanpak. Het aanbieden van een boeiende en emotioneel veilige leeromgeving is dan ook zeer belangrijk. Campus Kompas biedt deze veilige leeromgeving aan dank zij een uitgebouwde leerling- en leerbegeleiding. Onze school gaat eveneens aan de slag met de capaciteiten, talenten en interesses van alle kinderen zodat ze aan het einde van de 1ste graad een verantwoorde studiekeuze kunnen maken. Op zaterdag 7 februari 2015 nodigt Campus Kompas alle leerlingen uit voor een openlesvoormiddag. Zo maken leerlingen uit het 6de leerjaar in ‘real time’ kennis met het secundair onderwijs. Voor ouders zijn er doorlopend infosessies voorzien om het vernieuwend aanbod van onze brede 1ste graad toe te lichten. Er is tevens mogelijkheid tot inschrijving.