Middenschool Campus Kompas te Wetteren Middenschool Campus Kompas te Wetteren Middenschool Campus Kompas te Wetteren Middenschool Campus Kompas te Wetteren

Campus Kompas Middenschool
Tel.: 09/365.60.25
Fax: 09/365.60.31
middenschool@campuskompas.be

Overzicht blog berichten
3/10/2014

Module ! Wat?

Gepost door Koen Sergeant

Module ! Wat?

Vandaag kregen de leerlingen van 2A hun eerste les 'World War 1 Remembrance'. In deze module werken ze gedurende vijf weken rond het thema van de herdenking van de Eerste Wereldoorlog. Niets speciaals zegt u? Misschien, maar dan vergeet u dat de leerlingen deze lessen in het Engels krijgen. Op die manier wordt het taalgevoel van onze leerlingen extra geprikkeld.

Omdat het aanvangsniveau niet bij iedereen gelijk is, worden de opdrachten op verschillende moeilijkheidsniveau's aangeboden. De door de school aangekochte iPads vormen een extra troef om interactief aan de slag te gaan. Hierdoor kunnen leerlingen o.a. vlot informatie opzoeken, de uitspraak van woorden checken en spelling controleren. Wat ook leuk is aan het werken met de iPads, is dat iedere leerling op eigen tempo en niveau kan werken. Op het einde van de les wordt met een Socrativekwis op een speelse manier gecheckt wat de leerlingen van de les onthouden hebben.

Meer foto's