Middenschool Campus Kompas te Wetteren Middenschool Campus Kompas te Wetteren Middenschool Campus Kompas te Wetteren Middenschool Campus Kompas te Wetteren

Campus Kompas Middenschool
Tel.: 09/365.60.25
Fax: 09/365.60.31
middenschool@campuskompas.be

Overzicht blog berichten
23/02/2014

Interview in een reisbureau

Gepost door Bjorn Debusschere

Interview in een reisbureau

Voor de leerlingen uit 1A optie handel, werd hun tweede project “een reis promoten” afgesloten met een bezoek aan een reisbureau. De voorbije weken hebben de leerlingen zich verdiept in de reiswereld. De voor-en nadelen van verschillende transportmiddelen werd onderzocht. De manieren om te overnachten werden ook onder de lopen genomen.

De verschillen tussen zelfboeking en een reis boeken bij een reisagent werd ook besproken. Met alle bekomen informatie maakten de leerlingen dan zelf een presentatie over een zelfgekozen vakantiebestemming. Zij kregen een aantal voorwaarden en hiermee moesten zij aan de slag! Een beperkt reisbudget, een opgegeven vakantieperiode en een gezin met 4 kinderen: hiervoor moesten zij als reisagent een reis trachtten te promoten. De leerkracht kreeg in ieder geval al heel veel zin in de zomervakantie, na het zien van de leuke presentaties. Tot slot stelden de leerlingen een vragenlijst op en trokken zij nadien naar een reisbureau in Wetteren. De reisagente was heel vriendelijk en gaf ons een heleboel informatie over de werking van een reisbureau!

Meer foto's