Middenschool Campus Kompas te Wetteren Middenschool Campus Kompas te Wetteren Middenschool Campus Kompas te Wetteren Middenschool Campus Kompas te Wetteren

Campus Kompas Middenschool
Tel.: 09/365.60.25
Fax: 09/365.60.31
middenschool@campuskompas.be

Aanbod

Het secundair onderwijs is na het basisonderwijs, de tweede belangrijke stap in de schoolloopbaan. In het secundair onderwijs vergroot elke leerling op zijn persoonlijk niveau zijn kennis en inzicht, ontwikkelt hij de noodzakelijke vaardigheden en attitudes om zich weerbaar te maken in de maatschappij en om zijn slaagkansen in het hoger onderwijs te optimaliseren.

 • 1ste graad : Wat is de eerste graad? Wij maken u wegwijs.
  Nog vragen? U kan ons bellen op het nummer 09/365 60 25 of mailen via middenschool@campuskompas.be
  Een afspraak voor informatie en/of inschrijving kan tijdens de schooluren op school of tijdens een huisbezoek.
 • A-stroom - Modules : Om jouw (verborgen) talenten en competenties te ontdekken en te ontwikkelen. De basis om een succesvolle studiekeuze te maken.
 • A-stroom 1ste graad - (Excel)Leren : (Exel)Leren staat voor EXCELLENT onderwijs voor elke leerling, investeren in leerplezier, talentmaximalisatie, ... kortom topprestaties en gelijke kansen perfect combineren.
 • A-stroom 1ste graad 1ste leerjaar :
  Latijn
  Wetenschappen
  TOP-klas (Techniek OPtie)
 • A-stroom 1ste graad 1ste leerjaar - Wiskunde, Nederlands & Frans 'Anders Bekeken' 1A : Een lesuur waar 'differentiatie' het sleutelwoord is.
 • A-stroom 1ste graad 2de leerjaar :
  Latijn
  Wetenschappen/(Module)2
  Wetenschappen/Sociale & technische vaardigheden (STV)
  Wetenschappen/Elektro & technische vaardigheden (ETV)
  Handel
 • A-stroom 1ste graad 2e jaar - 2A Wetenschappen wordt WETENSCHAPPEN PLUS : Het 2de jaar verheven tot iets meer! In 2A Wetenschappen + heeft Campus Kompas een unieke aanpak in de regio, in het belang van de leerlingen, die voorloopt op de onderwijsvernieuwing die op stapel staat.
 • B-stroom 1ste graad 1ste leerjaar : Het 1ste leerjaar B is er voor kinderen die het wat moeilijker hadden in de basisschool of kinderen die de leeftijd van 12 jaar hebben bereikt en niet geslaagd zijn in het basisonderwijs. De belangrijkste onderwerpen worden dan ook herhaald. Nieuwe leerstof wordt in 1B trager onderwezen en 'met je handen kunnen of willen werken' is belangrijk. Je leert er namelijk vooral al doende.
 • B-stroom 1ste graad 2de leerjaar :
  Kantoor - Verkoop - Verzorging - Voeding
  Elektriciteit - Hout
 • Infobrochure 1ste graad : Klik hier voor alle informatie i.v.m. het aanbod van de 1ste graad voor het schooljaar 2018 - 2019.
 • Uw zoon en dochter, daar zorgen we samen voor! : De overgang van het basisonderwijs naar het secundair onderwijs is voor veel leerlingen een hele grote stap. Daarom vinden we het belangrijk leerlingen zo goed mogelijk te begeleiden en te ondersteunen. Hiertoe worden er binnen Campus Kompas een aantal initiatieven opgezet. Naast de taak van klastitularis fungeert deze ook als leercoach. De klastitularis zal prominent aanwezig zijn om de leerling te ondersteunen bij de verschillende vakken en zal waken over de individuele leertrajecten. Het ‘goed voelen’ van de startende puber en het opvoeden tot kritische, zelfstandige jongvolwassene staat centraal.
 • Wat na de 1ste graad? 2de & 3de graad op Campus Kompas! :
  Wat na de 1ste graad? Doorstromen naar Campus Kompas Koninklijk Atheneum
  Voor meer informatie klik op deze link om het aanbod van Campus Kompas Koninklijk Atheneum te raadplegen.
 • Wat na het secundair onderwijs? :
  Wat zijn de toekomstperspectieven?

Top