't Klimopje Campus Kompas te Wetteren 't Klimopje Campus Kompas te Wetteren 't Klimopje Campus Kompas te Wetteren 't Klimopje Campus Kompas te Wetteren

Afdeling van Campus Kompas BS
Tel.: 09/369.18.94
Fax: 09/365.60.31
basisschool@campuskompas.be

Ligging

Campus Kompas strekt zich uit op een groot schooldomein tussen de Noordlaan en de Vijverstraat. De drie entiteiten delen één postadres : Noordlaan 10, 9230 Wetteren.


Met het openbaar vervoer

Campus Kompas is vlot bereikbaar met de wagen, de lijnbus en de trein. De campus ligt op slechts vijf minuten wandelafstand van het station Wetteren en in de onmiddellijke omgeving bevinden zich verschillende bushaltes (Station, Felix Beernaertsplein, Vijverstraat).

Voor de dienstregelingen : www.delijn.be en www.nmbs.be.


Kleuterschool 't Klimopje

Kleuterschool 't Klimopje bevindt zich tegenover het openluchtzwembad "De Warande", op de hoek Kapellestraat/Eeminckstraat. De leerlingen kunnen gebruik maken van de ophaaldienst van de school (zie verder).


Eigen leerlingenvervoer

De school heeft een eigen schoolbus. Die verzorgt de dagelijkse ophaaldienst en het intern leerlingenvervoer tussen de verschillende vestigingsplaatsen. Voor meer informatie over het leerlingenvervoer kunt u het secretariaat van de basisschool contacteren op het nummer 09/365.60.30. De tarieven van De Lijn bepalen de kostprijs voor de ophaaldienst.

Top