Basisschool Campus Kompas te Wetteren Basisschool Campus Kompas te Wetteren Basisschool Campus Kompas te Wetteren Basisschool Campus Kompas te Wetteren

Campus Kompas Basisschool
Tel.: 09/365.60.30
Fax: 09/365.60.31
basisschool@campuskompas.be

Overzicht blog berichten
27/11/2013

Wat kunnen we al veel!

Gepost door Juf Kim

Wat kunnen we al veel!

Hatsjoe! Neuzen snuiten, naar toilet gaan, tanden poetsen, onszelf wassen, … allemaal dingen die we moeten leren nu we groot worden.

In de klas hebben we elke dag flink onze tanden gepoetst, eens mogen spelen met toiletpapier (want thuis mag dit niet), zelf zeep gemaakt, poppen in bad gestoken en een andere luier aangedaan en nog zoveel meer. Ook de herfst was goed van de partij in oktober. Mooi gekleurde blaadjes vielen van de bomen, we probeerden ze terug aan de boom te gooien, maar dat ging niet zo goed. We hadden een levensgrote boom in onze klas waar we blaadjes wel terug konden aanhangen. Verder hebben we geschilderd met eikels, geëxperimenteerd in onze herfstbak, op school naar paddenstoelen gezocht en heerlijke pompoensoep gemaakt. De laatste dag voor de vakantie kwam de schoolfotograaf langs. Ook dit bleef niet onopgemerkt bij onze peuters. Ze maakte zelf fototoestellen met duploblokken en liepen door de klas om foto’s van iedereen te maken. SMILE!

Meer foto's