Basisschool Campus Kompas te Wetteren Basisschool Campus Kompas te Wetteren Basisschool Campus Kompas te Wetteren Basisschool Campus Kompas te Wetteren

Campus Kompas Basisschool
Tel.: 09/365.60.30
Fax: 09/365.60.31
basisschool@campuskompas.be

Overzicht blog berichten
13/11/2013

De leerlingenraad is verkozen!

Gepost door Juf Melina

De leerlingenraad is verkozen!

Voor de herfstvakantie trokken de leerlingen van L2 tot en met L6 naar de stembus. Daar kozen ze de vertegenwoordigers voor de leerlingenraad.

Wat spannend was dat! De directeur hield een oogje in het zeil en zorgde ervoor dat alles eerlijk verliep. De volgende leerlingen werden verkozen en zullen hun taak als lid van de leerlingenraad tot aan de krokusvakantie op zich nemen: Stacey & Kilvert uit L2, Cas & Vildane uit L3, Imro & Valerie uit L4, Merel & LIeze uit L5 en Dieter en Jente uit L6. Zij zullen de ideeŽn van hun klas overbrengen en ervoor zorgen dat er leuke en haalbare dingen kunnen gerealiseerd worden. Zij bezorgden hun klasgenoten alvast twee opdrachten: het versieren van de ideeŽnbus en het bedenken van een originele naam en logo voor de leerlingenraad. Veel succes allemaal! Meer info over de leerlingenraad vinden jullie op het bord aan de ingang van 'het blokje'.

Meer foto's