Basisschool Campus Kompas te Wetteren Basisschool Campus Kompas te Wetteren Basisschool Campus Kompas te Wetteren Basisschool Campus Kompas te Wetteren

Campus Kompas Basisschool
Tel.: 09/365.60.30
Fax: 09/365.60.31
basisschool@campuskompas.be

Overzicht blog berichten
13/10/2013

Minivoetbal

Gepost door Meester Nico

Minivoetbal

Onze jongens en meisjes van het derde en vierde leerjaar speelden op woensdag 2 oktober een minivoetbaltoernooi te Wetteren.

De jongens van het derde leerjaar kenden heel veel pech tijdens de wedstrijden. Er werd tweemaal verloren met één doelpunt verschil. We wonnen één wedstrijd en tegen de winnaar van het toernooi werd terug heel nipt verloren met 2-3. Bij het vierde leerjaar , telkens aangevuld met iemand uit het derde , hadden we onze start een beetje gemist. We verloren met 2-0 van een degelijke tegenstander. De tweede wedstrijd zorgden we voor de verrassing van het toernooi door tegen de latere winnaar van het toernooi met 0-2 te winnen. We speelden een dijk van een wedstrijd. Daarna speelden we nog tweemaal gelijk, telkens door een tegentreffer in de laatste minuut. Zo behaalden we een gedeelde derde plaats met nog twee andere ploegen. Er zat misschien iets meer in! Deelnemers: Dion, Cas, Thibe, Nora, Imro, Ilias en Vivica. Goed gespeeld jongens en meisjes.