Basisschool Campus Kompas te Wetteren Basisschool Campus Kompas te Wetteren Basisschool Campus Kompas te Wetteren Basisschool Campus Kompas te Wetteren

Campus Kompas Basisschool
Tel.: 09/365.60.30
Fax: 09/365.60.31
basisschool@campuskompas.be

Overzicht blog berichten
4/10/2013

Reisverslag GWP Bredene

Gepost door Juf Hadewijch

Reisverslag GWP Bredene

Ondertussen zijn we al eventjes terug op onze thuisbasis, Campus Kompas. Toch blikken we graag terug op onze vijfdaagse GWP naar Bredene!

We kwamen maandagvoormiddag toe op onze verblijfplaats, De Horizon, en werden begroet door niemand minder dan de zon! We profiteerden er onmiddellijk van en trokken naar het strand. Onder een stralend zonnetje speelden we alsof het een lieve lust was. Hier en daar rezen zandkastelen op uit het zand en er werd duchtig gewerkt aan een villa voor Pino. Verder is het strand de ideale plek voor leuke estafettespelen en sportieve spelletjes. Dankzij de zeekoffer deden we heuse ontdekkingen op het strand, op de golfbreker en langs de waterlijn. We trokken een dagje naar Sealife en maakten kennis met zeehonden, haaien, roggen en zelfs voor wie goed keek een piepkleine Nemo! We leerden een stoer piratenlied, schilderden onze eigen piratenvlaggen en knutselden een kleurrijke papegaai. En dan was er ook nog baron van Zon. We hebben een complot tegen hem verijdeld door opdrachten tot een goed einde te brengen. De ontknoping zagen we live vanuit de woonkamer van de baron! Een geslaagde week afsluiten, doe je uiteraard met een knalfuif. Er werd gedanst, gelachen en vooral goed geslapen erna. Na vier dagen, stapten we moe maar voldaan de bus op. Wie graag wilde, kon naar een film kijken. Toch zag niet iedereen het einde Hoe zou dat komen? ;)

Meer foto's