Basisschool Campus Kompas te Wetteren Basisschool Campus Kompas te Wetteren Basisschool Campus Kompas te Wetteren Basisschool Campus Kompas te Wetteren

Campus Kompas Basisschool
Tel.: 09/365.60.30
Fax: 09/365.60.31
basisschool@campuskompas.be

Overzicht blog berichten
4/05/2013

Schoolfeest afgelast! Nieuw schoolfeest op 1 juni...

Gepost door S. Geenens - directeur

Schoolfeest afgelast! Nieuw schoolfeest op 1 juni...

Naar aanleiding van de treinramp, hebben de directies van Campus Kompas beslist om de opendeurdag van zaterdag 4 mei af te gelasten. De meeste activiteiten vonden buiten plaats en we wilden geen risico's nemen.

Alle ouders van de basisschool werden telefonisch verwittigd en ook via de sociale media werden ge´nteresseerden op de hoogte gebracht. Een deel van de BBQ werd naar de brandweerkazerne gebracht aan de Zuiderdijk, zo hebben de hulpverleners iets te eten. Het schoolfeest wordt verplaatst naar zaterdag 1 juni. Langs deze weg willen we alle leerkrachten en medewerkers van WOGO die vandaag de handen uit de mouwen staken, van harte bedanken voor hun bijdrage! De leerlingen die zich vandaag in onze school wilden inschrijven, zijn welkom op zaterdag 1 juni voor een gesprek en een rondleiding. Wie die dag niet vrij is, kan een afspraak maken via basisschool@campuskompas.be of op het nummer 09 365 60 30. We maken graag tijd voor u vrij.