Basisschool Campus Kompas te Wetteren Basisschool Campus Kompas te Wetteren Basisschool Campus Kompas te Wetteren Basisschool Campus Kompas te Wetteren

Campus Kompas Basisschool
Tel.: 09/365.60.30
Fax: 09/365.60.31
basisschool@campuskompas.be

Overzicht blog berichten
10/03/2013

Tussen Vier Vuren: gewonnen!

Gepost door Meester Nico

Tussen Vier Vuren: gewonnen!

Op woensdag 27 februari speelden onze leerlingen van het derde en vierde leerjaar het jaarlijkse Tussen Vier Vuren Tornooi te Wetteren. Een activiteit waar we al weken naar uitkeken.

Het derde leerjaar begon onmiddellijk met een ruime zege, 7-0. In de tweede wedstrijd werd nipt verloren, maar geen man overboord, want er stond nog een wedstrijd gepland tegen dezelfde tegenstander. Die moest dan wel gewonnen worden met 2 doelpunten verschil om de eerste plaats nog binnen te halen. U raadt het al: we wonnen met 5-2 en werden de winnaar van het toernooi. Het vierde leerjaar begon vol vertrouwen aan het toernooi. De eerste en tweede wedstrijd werden vlot gewonnen. De derde wedstrijd was het heel spannend maar werd toch winnend afgesloten. Als we de vierde wedstrijd niet verloren, zaten we in de finale. We wonnen met 5-3 en konden ons klaarmaken voor een spannende finale. In de finale hadden we het eerst vrij moeilijk maar we gaven niet op. In de laatste minuut konden we een scheve situatie nog ombuigen in een krappe maar verdiende voorsprong. De eindstand werd uiteindelijk 5-4 in ons voordeel en zo werden we de winnaar van het toernooi! Dikke proficiat aan alle deelnemers.

Meer foto's