Basisschool Campus Kompas te Wetteren Basisschool Campus Kompas te Wetteren Basisschool Campus Kompas te Wetteren Basisschool Campus Kompas te Wetteren

Campus Kompas Basisschool
Tel.: 09/365.60.30
Fax: 09/365.60.31
basisschool@campuskompas.be

Overzicht blog berichten
19/09/2012

Verf, auto's en juf Ann in het kinderdagverblijf...

Gepost door Juf Ann

Verf, auto's en juf Ann in het kinderdagverblijf...

Vanaf dit schooljaar gaat juf Ann van de eerste kleuterklas elke twee weken voor een uurtje langs in het kinderdagverblijf. Op die manier leren de oudste peuters haar kennen.

Vandaag bracht juf Ann een bezoekje aan het kinderdagverblijf. Samen met de oudste peuters werkte ze rond het thema “voertuigen”. Juf Ann had een doos meegebracht. De kleuters waren heel nieuwsgierig naar wat er in de doos zat. Auto’s! Kleuters konden niet wachten om met de auto’s te rijden. Daarom haalde juf Ann vlug het beschermlaken uit de doos en zette ze alles klaar om te schilderen. Schaaltjes werden klaargezet met een beetje verf erin. Robbe kent de kleurtjes al heel goed! En nu rijden maar. Auto in de verf duwen en dan sporen maken op het groot vel papier. Enkele kleuters maakten er zelfs de geluiden bij: “vroem, vroem, tutuut” De werkjes kan je bewonderen in het kinderdagverblijf.

Meer foto's