Basisschool Campus Kompas te Wetteren Basisschool Campus Kompas te Wetteren Basisschool Campus Kompas te Wetteren Basisschool Campus Kompas te Wetteren

Campus Kompas Basisschool
Tel.: 09/365.60.30
Fax: 09/365.60.31
basisschool@campuskompas.be

Overzicht blog berichten
8/09/2012

Onze kleinste kleuters hebben hun draai gevonden

Gepost door Juf Ann

Onze kleinste kleuters hebben hun draai gevonden

Dit zijn enkele sfeerfoto’s van onze jongste kleuters tijdens hun eerste schoolweek. Onze jongste kleuters kregen nogal wat emoties te verwerken. Voor het eerst naar school gaan, is voor hen een grote stap. De klas is een nieuwe omgeving. Sommigen zijn fier, anderen een beetje verdrietig of bang.

Een aantal kleuters kennen de school en de klas al omdat ze vorig jaar al bij juf Ann zaten. Er zijn er ook die de klas kennen omdat ze hun ouders vergezelden toen die met grote zus of broer naar school kwamen. Voor anderen is het een volledig nieuwe situatie en beleving. De voorbije week hebben we kunnen kennismaken met Jules. Ook hij toonde heel wat emoties. Blijdschap omdat hij zoveel nieuwe vriendjes heeft gekregen, maar hij was ook verdrietig omdat hij bij mama wou zijn. Maar geen paniek, samen zorgen we ervoor dat iedereen de tijd krijgt die hij nodig heeft om aan elkaar en aan de nieuwe omgeving te wennen. Zoals u kunt zien op de foto’s zijn alle kleuters volop aan het ontdekken gegaan in alle hoekjes van de klas en zijn er alleen maar blije gezichtjes te zien. Het wordt ongetwijfeld een leuk schooljaar!

Meer foto's