Basisschool Campus Kompas te Wetteren Basisschool Campus Kompas te Wetteren Basisschool Campus Kompas te Wetteren Basisschool Campus Kompas te Wetteren

Campus Kompas Basisschool
Tel.: 09/365.60.30
Fax: 09/365.60.31
basisschool@campuskompas.be

Overzicht blog berichten
13/05/2016

Verkeersweek

Gepost door Juf Melissa 3B

Verkeersweek

Op vrijdag 13 mei brachten alle leerlingen van Campus Kompas, ter afsluiting van de verkeersweek, hun fiets naar school mee.

Met veel enthousiasme konden ze hun behendigheid en rijkunsten testen op een professioneel fietsparcours. Dit werd door meester Frederik uitgestippeld. Zo moesten de kinderen onder een touw door fietsen, over allerhande hindernissen rijden en tussen balken door laveren. Reeds de hele week zag Sam de Verkeersslang erop toe dat zoveel mogelijk kinderen op een milieuvriendelijke wijze naar school kwamen. Zo konden de kinderen stickers verzamelen. Het werd een groot succes! Onze gymleraren besteedden tijdens deze week extra aandacht voor PARKOUR tijdens hun lessen. Ze maakten enkele filmpjes die zullen worden ingezonden om deel te nemen aan de verbonden wedstrijd. Hou binnenkort de schoolagenda van uw kind alvast in de gaten om te weten hoe je de filmpjes van onze school kan 'liken'.

Meer foto's