Basisschool Campus Kompas te Wetteren Basisschool Campus Kompas te Wetteren Basisschool Campus Kompas te Wetteren Basisschool Campus Kompas te Wetteren

Campus Kompas Basisschool
Tel.: 09/365.60.30
Fax: 09/365.60.31
basisschool@campuskompas.be

Overzicht blog berichten
22/03/2016

Veiligheidsmaatregelen

Gepost door S. Geenens - Directeur

Veiligheidsmaatregelen

Beste ouders, de school volgt alle veiligheidsmaatregelen op en neemt geen risico's. Hou deze FB-pagina in het oog voor eventuele updates. Geen update = geen nieuws.

Het telefoonverkeer is zwaar verstoord en de school is telefonisch zo goed als onbereikbaar. Volgende maatregelen werden genomen: 1) De kinderen van 't Klimopje zijn naar Campus Kompas gebracht en kunnen daar na schooltijd afgehaald worden. 2) De kinderen die op Campus Kompas zijn, blijven binnen. Er wordt gespeeld op de binnenkoer, de speelplaats wordt niet gebruikt. 3) De kinderen in Spa en Lombardsijde stellen het zeer goed, maar blijven voor de rest van de dag op het domein. 4) De school staat in contact met de lokale politie en volgt de situatie op de voet. Onze gedachten gaan uit naar de vele slachtoffers en de dappere mannen en vrouwen die zich inzetten om onze veiligheid te garanderen.