Basisschool Campus Kompas te Wetteren Basisschool Campus Kompas te Wetteren Basisschool Campus Kompas te Wetteren Basisschool Campus Kompas te Wetteren

Campus Kompas Basisschool
Tel.: 09/365.60.30
Fax: 09/365.60.31
basisschool@campuskompas.be

Overzicht blog berichten
4/02/2014

Op zoektocht door de school

Gepost door Juf Sally

Op zoektocht door de school

Afgelopen vrijdag konden de kinderen van de derde kleuterklas kennis maken met de 'grote' school. De K3'ers van kleuterschool 't Klimopje en Campus Kompas werden samen met de leerlingen van het eerste leerjaar in groepjes verdeeld.

Ze kregen een omslag met foto's van verschillende locaties op de school. Met de hulp van de 'oudste' leerlingen leerden ze de school beetje bij beetje kennen. Op elke plaats werd hen een opdracht gegeven en bij het juist uitvoeren ervan kregen ze een puzzelstukje. Op het einde van de zoektocht werden alle kinderen verwacht in de klassen van het eerste leerjaar. Hoera, elk groepje bracht de opdracht tot een goed einde! Mol en beer kwamen ook een kijkje nemen en beloonden de kinderen met een leuke tekening. We namen afscheid maar niet voor lang want de volgende integratiedag ligt al op de loer! In onze school willen we de overstap van de kleuterschool naar het eerste leerjaar zo vlot mogelijk laten verlopen en deze activiteit droeg daar zeker toe bij!

Meer foto's