Basisschool Campus Kompas te Wetteren Basisschool Campus Kompas te Wetteren Basisschool Campus Kompas te Wetteren Basisschool Campus Kompas te Wetteren

Campus Kompas Basisschool
Tel.: 09/365.60.30
Fax: 09/365.60.31
basisschool@campuskompas.be

Overzicht blog berichten
4/02/2014

Ringstick

Gepost door Juf Melina

Ringstick

Op woensdag trokken de sportieve leerlingen van het vijfde en het zesde leerjaar naar sporthal De Warande om er deel te nemen aan het ringsticktornooi.

Een beetje te vergelijken met floorbal, maar dan met een stick en een ring. Deze sport beoefenden ze de laatste tijd samen met meester Nico tijdens de lessen LO. Ze lieten ons daar zien dat ze de kneepjes van het vak echt wel onder de knie hebben. Het tornooi telde een elftal matchen en onze jongens en meisjes van het vijfde en zesde leerjaar speelden elk een vijftal wedstrijden. Toch best wel een zwaar tornooi. We hadden een viertal ploegjes die heel sportief en enthousiast op het veld stonden. Onder meester Nico zijn begeleiding en dankzij een aantal hevige supporters, beleefden we allen een leuke namiddag. We behaalden zelfs tweemaal de eerste plaats! Een dikke proficiat voor alle deelnemers!

Meer foto's