Atheneum Campus Kompas te Wetteren Atheneum Campus Kompas te Wetteren Atheneum Campus Kompas te Wetteren Atheneum Campus Kompas te Wetteren

Campus Kompas Koninklijk Atheneum
Tel.: 09/365.60.60
Fax: 09/365.60.61
atheneum@campuskompas.be

Overzicht blog berichten
20/12/2012

Alternatieve lesvoormiddag en kerstfeest

Gepost door Yvan Vonck

Alternatieve lesvoormiddag en kerstfeest

Onze leerlingen kregen vandaag een aangepaste lesdag. In de voormiddag organiseerden verschillende leerkrachten alternatieve 'lessen', in de namiddag was er plaats voor een heus kerstfeest met aangepast dessertenbuffet en chocolademelk.

In de voormiddag kregen de leerlingen van het derde jaar de kans om zich sportief uit te leven. De leerlingen van het vierde jaar ASO/TSO gingen met de paraplu in de hand op boekenwandeling doorheen Wetteren, terwijl de leerlingen voeding-verzorging een workshop crea kregen aangeboden. De leerlingen EI zorgden er ondertussen voor dat de refter versierd klaarstond voor het feest en het oudercontact. Ondertussen waren de leerlingen uit de derde graad verzorging ijverig bezig met de voorbereiding van het dessertenbuffet. De leerlingen van het 5de jaar ASO/TSO kregen een quiz te verwerken en die van het 6de jaar bereidden de uitwisselingsweek met onze Spaanse partnerschool voor. 's Middags was er tijd voor ontspanning tijdens het kerstfeest in de refter. Naast de overheerlijke hapjes die door onze eigen leerlingen voeding-verzorging - onder goedkeurend oog van hun vakleerkrachten - werden gemaakt, was er ook tijd om gezelschapsspelletjes boven te halen en te bewijzen dat de leerkrachten niet in alles even goed zijn... Wie de foto's van het kerstfeest wil bekijken, gaat best rechtstreeks naar ons fotoalbum.

Meer foto's