Atheneum Campus Kompas te Wetteren Atheneum Campus Kompas te Wetteren Atheneum Campus Kompas te Wetteren Atheneum Campus Kompas te Wetteren

Campus Kompas Koninklijk Atheneum
Tel.: 09/365.60.60
Fax: 09/365.60.61
atheneum@campuskompas.be

Overzicht blog berichten
24/10/2012

Hoorcenter 'Amplifon'

Gepost door Yasmina Ben Ayache (6 VZ)

Hoorcenter 'Amplifon'

Op 24 oktober 2012 hebben wij, 6 verzorging, met mevrouw Moreels een bezoek gebracht aan het hoorcenter Amplifon in Wetteren. Het hoorcenter bevindt zich aan de overkant van CC Nova.

We werden goed en vriendelijk onthaald, en daarna gingen we naar een geluidsdichte ruimte, waar de verantwoordelijke ons de nodige uitleg zou geven. We kregen heel veel uitleg over de verschillende oorapparaten. Er zijn verschillen in grootte, in vorm, in gebruik, kleur en onderhoud. Oudere mensen nemen meestal een groter apparaat en jongere mensen kiezen voor een kleiner apparaat. We kregen ook een goede uitleg over de verschillende oordopjes. Dit is voor ons ook wel belangrijk. De apparaten mogen steeds gratis op proef gebruikt worden om te zien of dit wel het geschikte is. Naar het einde toe ging de verantwoordelijke een gehoortest uitvoeren op één van ons. Shadi gaf zich op. Wij moesten heel stil zijn ondertussen. Gelukkig heeft Shadi nog geen hoorprobleem. Wij vonden het heel interessant, en keerden met een nieuwe Amplifon balpen terug naar school.