Atheneum Campus Kompas te Wetteren Atheneum Campus Kompas te Wetteren Atheneum Campus Kompas te Wetteren Atheneum Campus Kompas te Wetteren

Campus Kompas Koninklijk Atheneum
Tel.: 09/365.60.60
Fax: 09/365.60.61
atheneum@campuskompas.be

Overzicht blog berichten
22/09/2016

Leerlingen EI investeren mee in kwaliteitsvol onderwijs

Gepost door Vincent Mommens

Leerlingen EI investeren mee in kwaliteitsvol onderwijs

Eind vorig schooljaar werd er in alle stilte verder gewerkt rond de samenwerking met de school en het avondonderwijs CVO Leerstad Lokeren. Vanaf dit schooljaar mag het resultaat gezien worden. Leerlingen uit 4 Elektrische Installaties (vorig schooljaar) gaven het beste van zichzelf en toonde hun praktische vaardigheden door twee nieuwe computerlokalen in te richten, nl. het OpenLeerCentrum en het labo.

Daarbij diende ze een volledig netwerk te voorzien, de nodige elektrische aansluitingen voor de computers te voorzien, de plannen van de bestaande verdeelborden aanpassen en eveneens de verdeelborden van de school zelf aanpassen. Gezien de tijdsdruk was er enige twijfel of we alles op tijd konden afwerken. Dankzij hun inzet en motivatie was dit probleem snel van de baan. Voor hun een zeer leerrijke ervaring. Voor ons een bewijs dat we met onze leerlingen heel wat toekomstige uitdagingen aankunnen.

Meer foto's