Atheneum Campus Kompas te Wetteren Atheneum Campus Kompas te Wetteren Atheneum Campus Kompas te Wetteren Atheneum Campus Kompas te Wetteren

Campus Kompas Koninklijk Atheneum
Tel.: 09/365.60.60
Fax: 09/365.60.61
atheneum@campuskompas.be

Overzicht blog berichten
7/01/2015

6 en 7 BSO leren wat ondernemen is

Gepost door Eva Rigo

6 en 7 BSO leren wat ondernemen is

Welke vaardigheden zijn nodig in het bedrijfsleven? Wat betekent ondernemer zijn nu precies? Wat verwachten bedrijven van jongeren? Heel wat vragen die jongeren hebben maar niet zelf kunnen beantwoorden. Wie kan dat beter dan een ondernemer of bedrijfsleider zelf?

Vlajo organiseert ieder jaar ‘Ondernemers voor de Klas’ in samenwerking met VKW en VKW Limburg. Deze interactieve sessie biedt jongeren de ideale kans om al hun brandende vragen te stellen aan een ondernemer of bedrijfsleider, spannend toch? Op 13 januari mogen 6IE en 7EI Renaat Van de Lanotte verwelkomen, terwijl op 10 februari 6VV en 7 KZ Damien Versele mogen verwelkomen. Gedurende twee uur gaan onze leerlingen met hem in dialoog en krijgen ze de kans om te ontdekken wat ondernemer of bedrijfsleider zijn nu precies inhoudt. We wensen onze leerlingen alvast een inspirerende sessie toe! Wenst u meer informatie over Vlajo Ondernemers voor de Klas, surf naar www.vlajo-ovk.be.